Steven Deschuyteneer Over Steven

1978, in Gent, word ik 9 jaar na 1 broer en 1 zus geboren, als kleine nakomeling. Ik ben opgegroeid in Sint-Pieters-Leeuw en ik breng mijn tienerjaren door in Halle, Sint-Genesius Rode en omgeving.

Ik studeer elektronica, bij mijn eerste baan op 22-jarige leeftijd speelt mijn kennis van elektronica een rol, nu gaat de prioriteit snel naar communicatie en kom ik in een verkoopfunctie terecht.

Steven Deschuyteneer Over Steven Steven 35 jaar Rossi

Een jaar later verlaat ik het ouderlijk huis en trouw ik. We nemen een lening en kopen een appartement in Leuven.

Op 26-jarige leeftijd verkopen we het appartement in Leuven en bouwen een huis (met tuin) in Beauvechain, om kinderen te krijgen op 27-jarige leeftijd. Kinderen doen me veel dingen over mezelf ontdekken en spelen een zeer belangrijke rol in mijn leven. Toch ben ik op 35-jarige leeftijd wanhopig op zoek naar iets. Wist ik maar wat.

Steven Deschuyteneer Over Steven traditioneel eten

Als er één ding is dat min of meer altijd hetzelfde is gebleven gedurende deze 35 jaar, dan is het wel mijn eten.

Als het op voeding aankomt, heb ik altijd:

  • Brood gegeten als ontbijt (soms cornflakes)
  • Brood met beleg als lunch
  • Vlees + groenten + aardappelen als diner
Steven Deschuyteneer Over Steven Yin Yang Steven tattoo

Op een gegeven moment op mijn 35 jaar heb ik kleine progressieve veranderingen in mijn voeding aangebracht die geleidelijk aan een grote verandering teweeg hebben gebracht, die mijn leven op een zeer positieve en uitzonderlijke manier heeft veranderd. Misschien is er ergens een punt dat je ook kan helpen bij je zoektocht, ook al zal jouw leven niet hetzelfde zijn als het mijne. Veel leesplezier.