Steven Deschuyteneer Omega 3 hennep

Waarom omega-3, welke, hoeveel en waar te kopen, dat is wat ik in dit artikel vertel.

Tot 2017 heb ik jaarlijkse bloedonderzoeken laten doen door mijn traditionele huisarts, die niet altijd tevreden was met mijn eetgewoonten. Na de test in 2017, had ik een nieuwe arts gevonden, die +- hetzelfde eet als ik, en die meer respect en advies zou hebben in mijn levensstijl.

Steven Deschuyteneer Omega 3 test

De arts onderzocht alle waarden van voorgaande jaren, vond ze goed en raadde me juist aan om omega-3 te nemen. Ik zou juist een omega-3 test moeten doen alvorens mijn controle in 2018. De test is iets wat iedereen thuis kan doen en resultaten worden daarna per e-mail bezorgd, meer informatie op http://www.omega-3-index.com/.

Toen ik vroeg hoe lang ik deze omega-3 supplementen moest nemen, was het antwoord: voor de rest van je leven.

Steven Deschuyteneer Omega 3 medicijnen

Dat beviel me helemaal niet, ik kon meteen een beeld zien van deze oudere mensen met een grote doos, met voor elke dag van de week allerlei soorten drugs erin. Ik wil niet zo eindigen…

Steven Deschuyteneer Omega 3 lijnzaad

Ik deed wat onderzoek naar omega-3 en realiseerde me dat ze gevonden werden in lijnzaad, chiazaad, noten, zeewier… Vanuit mijn perspectief zou ik dit omega-3-supplement niet nemen en zou ik gewoon mijn inname van deze natuurlijke producten verhogen. Dus ik heb de test gedaan zonder supplementen te nemen en de resultaten waren spijtig genoeg een mislukking voor mij. Mijn nieuwe dokter begreep niet dat mijn waarden zo slecht zouden zijn na het programma. Toen ik zei dat ik het programma niet volgde, was het allemaal logisch en ik bewees dat ik niet voor de natuurlijke inname kon gaan. Waarschijnlijk de bevestiging die ik zocht.

Dus op basis van deze omega-3 test in 2018, besluit ik om omega-3 supplementen te nemen. Natuurlijk dezelfde vraag als bij B12 opnieuw, welke zou goed voor mij zijn?

Steven Deschuyteneer Omega 3 Norsan 1

Nogmaals, voor mij moet het zo natuurlijk mogelijk zijn, idealiter suikervrij, zonder dierlijke producten, zodat ik weet dat het een duurzaam product is voor de toekomst en dat het gemakkelijk op te nemen is voor mijn lichaam. Blijkbaar is omega-3 niet zo gevoelig als B12 en worden ze best met voedsel ingenomen.

Ik vond er twee die aan mijn criteria voldeden, Vegetologie en Norsan Omega.

Steven Deschuyteneer Omega 3 Norsan 2

Omega Norsan had een hogere concentratie, leek gemakkelijk te assimileren, dus om te beginnen besloot ik om met deze door te gaan tot mijn nieuwe test in 2019. Deze toont een goede verbetering, nu waarschijnlijk erop letten dat ik het samen met een maaltijd ineem zou nog verder verbetering brengen.

Voor lokale omega-3’s, vond ik niets dat aan mijn behoeften voldoet, en ik vond dit om online te kopen.

https://www.norsan-omega.com/products/omega-3-vegan/

https://www.vegetology.com/opti3-omega-3-epa-dha

Het begin van omega-3 is voor mij begonnen met Norsan Omega, 1,5 theelepels per dag gedurende 2 maanden, daarna 0,5 à 1 theelepel per dag.

Voel vrij om contact op te nemen als er betere lokale bronnen van Omega-3 in België zijn, want dat is ook voor mij, een voortdurende zoektocht.

#natuur #Omega3 #supplementen