Steven Deschuyteneer Hoe 10kg afvallen door niets te doen 2002 2020

Ik heb het gevoel dat iedereen op een bepaald moment in zijn leven wel worstelt met zijn gewicht. In deze vaak moeilijke tijden, heb ik keer op keer geprobeerd een aantal adviezen op te volgen die ik van over de hele wereld heb gekregen of gekocht had. Typische was dit; minder eten, beperkt eten, een zeer vastberaden patroon volgen … waren allerlei manieren die ik heb geprobeerd. Het beste wat ze voor mij konden doen was het gewicht voor een zeer korte periode weg houden. Op lange termijn heeft niets voor mij gewerkt.

Steven Deschuyteneer Hoe 10kg afvallen door niets te doen raw food

Met wat ik nu weet over voeding, vind ik deze resultaten meer dan normaal. Het voedsel dat ik vroeger als voedsel zag, is een commercieel product, gemaakt om perfect te voldoen aan mijn smaakvoorkeuren en laat me er ten volle naar verlangen. Dit is een commercieel model, geen gezondheidsmodel voor mijn lichaam. Het is puur gebaseerd op winst en zorgt ervoor dat ik er de maximale hoeveelheid van consumeer.

Omdat het zo gemaakt is, is het natuurlijk erg moeilijk te weerstaan. Als er een product is dat me hongerig maakt, perfect past bij mijn smaak, mijn honger een beetje tempert en dan sterker terugkomt om er meer van nodig te hebben. Dat is precies wat eten voor mij deed in het verleden!

Steven Deschuyteneer Hoe 10kg afvallen door niets te doen vicieuze cirkel

Dan hoef ik alleen maar uit deze vicieuze cirkel te komen, nu helaas heeft het me 35 jaar gekost om dat te beseffen. Door deze ontdekking hier te delen, hoop ik de periode te verkorten voor iedereen die er naar op zoek is. Als ik het blijf eten, zal ik er naar blijven verlangen, verwacht hier geen uitzonderingen. Nu wat als ik stop, met dit zogezegd voedsel te eten en het vervang door een volledig plantaardige voeding? Dat is precies wat ik heb gedaan!

Het resultaat? Wel het beste resultaat dat veel mensen waarschijnlijk zoeken, ik ben naar mijn ideale gewicht gegaan (persoonlijk gevoel gecombineerd met BMI) en dit vooral met, geen beperkingen meer, ik eet zoveel als ik wil (tot ik me fysiek vol voel), ik proef veel beter en ik weet wanneer ik honger heb of vol zit.

Steven Deschuyteneer Hoe 10kg afvallen door niets te doen licht

Wat heb ik gedaan? Niets gedaan, alles veranderd!

fit worden in de gym en afvallen in de keuken

Verkennen met volledig plantaardige voeding, kan heel positief verrassen, net als bij mij!

Prettige ontdekking!

#natuur #BMI #voeding