Steven Deschuyteneer We zijn allemaal uniek

Een ding dat geweldig is aan het menselijk leven is dat het uniek is en voor elke persoon anders. Het betekent dat iedereen zijn eigen waarheid heeft, geen goed of slecht, geen enkel oordeel.

Hoewel ik weet dat ik uniek ben, net als iedereen, heb ik moeite om het te accepteren en soms kan het behoorlijk eenzaam aanvoelen. In feite voelt het geweldig als alles goed gaat, het is een beetje moeilijker om, mee om te gaan, met het feit dat ik uniek ben als ik het moeilijk heb. Van jongs af aan heb ik het gevoel dat ik altijd al op zoek ben naar andere mensen die geïnteresseerd zijn in soortgelijke dingen waar ik in geïnteresseerd ben.

Of het nu gaat om bepaalde spellen, sport, beroemdheden, muziek… Ik vond het leuk om op een of andere manier verbonden te zijn in deze gemeenschappen. Soms kocht ik dingen waarvan ik hoopte dat ze me als iemand anders zouden maken die ik bewonder.

De dag dat ik mijn eetgewoonten veranderde, gaf de natuur me een heel andere kijk op dit alles. Het liet me het unieke zien, in elk van deze dingen. Het is duidelijk dat iedereen een genie is. Nu, als ik alleen maar vergelijk, is het duidelijk een moeilijk uitgangspunt, omdat we weten dat we allemaal verschillend zijn.

Steven Deschuyteneer Yoga ontdek jezelf Yoga 1

Vandaag de dag ben ik nog steeds op zoek naar gemeenschappen over verschillende thema’s. Wat veranderd is, is dat ik ze zie als een verbindingspunt, om in contact te komen met mensen. Waarschijnlijk op zoek naar groei. Zeker niet iets om mee te vergelijken.

Ik denk dat het net is, zoals kleine kinderen zouden doen. Als ze spelletjes spelen, als ze plezier willen hebben, als ze sporten, dan is dat omdat ze het leuk vinden en het gevoel hebben dat ze er op de een of andere manier goed in zijn. Het is de muziek waar ze graag naar luisteren…

Steven Deschuyteneer Steeds honger enkel raw voeding eet dankbaar

Het is niet omdat iemand anders het hen verteld heeft, het is niet omdat iemand anders het leuk vindt…

Ik accepteer dat ik uniek ben!

Het heeft me 35 jaar gekost om het citaat hier beneden te begrijpen, zodat het mijn leven voor altijd op een zeer positieve manier heeft veranderd!

Bob Moawad – “De beste dag van je leven is de dag waarop je over je eigen leven beslist. Geen excuses of verontschuldigingen. Niemand om op te leunen, te vertrouwen of de schuld te geven. Het geschenk is van jou – het is een geweldige reis – en jij alleen bent verantwoordelijk voor de kwaliteit ervan. Dit is de dag dat je leven echt begint.

Steven Deschuyteneer Ontdekking van tantra dankbaar

#uniek #gemeenschappen #BobMoawad