Steven Deschuyteneer Waarom het vaccin de enige oplossing is lange termijn

Als mensen, denk ik dat we een enorme aantrekkingskracht hebben voor alles wat eenvoudig en snel gaat. Dit is heel duidelijk te zien in de reclame waar we mee gebombardeerd worden; snel resultaat, heel eenvoudig, voor iedereen toegankelijk, goedkoop … en het is altijd de oplossing. Soms vraag ik me echt af, als ik weer zo’n reclame zie, geloven mensen dat echt nog? Gezien het feit dat alles in de consumentenmarkt draait om vraag en aanbod, vermoed ik inderdaad dat er nog steeds mensen zijn die het geloven, anders zou het aanbod er niet zijn.

Steven Deschuyteneer De waarheid over kanker geld

Vaak is elke oplossing echter maar voor één specifiek probleem, en dus ben ik vaak gedwongen om verschillende dingen te kopen voor de grote variatie aan problemen die ik heb. Ik denk dat iedereen zich afvraagt: is er geen oplossing die al je problemen oplost? Ik heb er één ontdekt, deel hem hier graag en kan alvast aankondigen dat hij helemaal gratis is, geen consumentenmarkt voor mij dus. Gewoon iets wat ik wil delen en hopelijk andere mensen mee kan inspireren.

Als ik kijk naar het pad dat ik de afgelopen 10 jaar heb afgelegd en hier heb neergeschreven, zijn het allemaal buitengewone ontdekkingen en ervaringen die geen geld kosten. Hier worden ze kort chronologisch opgesomd:

Al deze ontdekkingen en ervaringen zijn gratis, en elk op zich vrij eenvoudig te integreren. Natuurlijk niet allemaal samen, nu zijn degenen die je het meest aanspreken waarschijnlijk het meest interessant om mee te beginnen en als de tijd rijp is, kunnen anderen worden toegevoegd.

Zijn dit de oplossingen die al je problemen oplossen, ze leidden tot mijn begrip ervan. Moeten we dit allemaal doen om de oplossing te zien, ik weet het niet, bij mij was het zo, nu is iedereen anders en misschien hebben anderen dit allemaal niet nodig om dezelfde oplossing te zien.

Steven Deschuyteneer Elke dag de beste authentieke versie van uzelf te zijn hoe doe je dat Natuur

In ‘Waar was ik naar op zoek?’ 10 jaar geleden, schreef ik ‘Voor mezelf begon een ontdekkingsreis naar minder stress, een betere verbinding met mezelf en anderen, en gewoon een mooiere en gelukkiger manier van leven!’

En eigenlijk moet ik zeggen dat ik er nu, 10 jaar later, echt ben. Wat is nu die eenvoudige snelle oplossing voor al je problemen die ik ontdekte? Dat al je problemen door jezelf zijn gecreëerd en dus door jezelf kunnen worden opgelost. Ohw ohw Steven, dat is een beetje te simpel en daar heb ik niet zoveel aan!

Steven Deschuyteneer Ontdekking van tantra energie

Ik heb ontdekt dat hoe ik mijn leven leef en ervaar, volledig afhangt van hoe ik zelf op alles reageer. Iets waar ik geen energie aan gaf, ging simpelweg en makkelijk aan me voorbij, en iets waar ik wel warm voor liep en dus veel energie aan gaf, maakte mijn leven tot een zware opgave.

Waar ik energie aan geef en waar ik geen energie aan geef, kies ik helemaal zelf. Nu zullen velen waarschijnlijk zeggen: als ik haast heb bij de kassa in een winkel en iemand steekt me voor, dan kan ik daar behoorlijk kwaad over worden en kan ik er niets aan doen. Als je echt diep naar binnen kijkt en denkt dat je er niets aan kunt doen, dat het gewoon is zoals het is, dan is er inderdaad geen snelle oplossing voor al je problemen.

Aan de andere kant, als je instaat bent om jezelf af te vragen op het moment dat iemand je voor gaat in die situatie, wat dat met je doet en waarom je je zo voelt, als je dan eerlijk kunt antwoorden, ontdek je misschien wonderbaarlijke dingen. Om nu eerlijk te kunnen antwoorden en uit mijn hoofd te komen, moest ik wel alle bovenstaande wegen bewandelen. Het antwoord moet er een zijn vanuit het hart, als het er één is vanuit het intellectuele hoofd, is het nog geen snelle oplossing voor al je problemen.

Steven Deschuyteneer Wat is en waar vindt men ware liefde hartje

Op het moment dat je begrijpt dat alles in jezelf zit, dat jij de schepper bent van zowel al je problemen als al je oplossingen, is dat het pad dat een snelle oplossing biedt voor al je problemen. Nu, zoals ik al zei, op het moment dat je erover nadenkt, is het niet de juiste richting. Wanneer je automatisch voelt dat het leven zich niet door jou, of tegen jou, maar voor jou afspeelt, dan is dat het moment waarop magie kan beginnen. Ik wens het ieder ten volle toe. Mogen alle levende wezens op aarde vrede, liefde en harmonie ervaren!

Steven Deschuyteneer Waarom zou voeding het leven veranderen de uitleg natuur

#nu #voelen #aanvaarden #meditatie